Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Сівці-Калуській поліцейські склали протокол на порушника правил карантину

Переглядів: 1249

У Калуській ОТГ продовжують перевіряти, як громадяни дотримуються карантину.

У Калуші та селах, які приєднались до Калуської ОТГ, спеціальна комісія стежить за дотримання карантину.

Ця комісія складається з представників управління з питань надзвичайних ситуацій, управління житлово-комунального господарства міської ради та Калуського відділу поліції.

Члени комісії поділені на кілька груп.

Перша група перевіряла дотримання карантину та вела роз’яснювальну роботу з людьми, які зустрічались на вулицях Винниченка, Дзвонарській, Франка, Хмельницького, Хіміків, проспекті Лесі Українки, провулку Шкільному та площі Героїв. Деякі калушани були без вдягнених масок.

Друга група перевіряльників моніторила дотримання правил карантину закладами торгівлі та мешканцями сіл Калуської міської ОТГ. Вони побували у крамницях в селах Сівка-Калуська, Кропивник та Мостище.

На сайті Калуської міської ради повідомляють, що працівники Калуського відділу поліції склали протокол за адміністративне правопорушення в селі Сівка-Калуська на особу, яка порушувала правила крантину. Порушника буде притягнуто до відповідальності згідно з чинним законодавством. Як саме порушувався карантин не вказують.

Жителям Калуської ОТГ нагадують, що порушення тягне за собою адміністративну відповідальність у вигляді накладення штрафу в розмірі від 17 тисяч гривень.

Схожі матеріали за тегами: карантин перевірки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: