Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Тужилові і Сівці-Калуській дороги ремонтуватимуть у межах населених пунктів

Переглядів: 1403

29 травня відбулося виїзне засідання робочої групи з обстеження автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території району. Цього разу члени робочої групи визначили обсяг ремонту доріг на території Тужилівської і Сівко-Калуської сільських рад.

Нагадаємо, нещодавно робоча група здійснила моніторинг стану якості доріг в районі і визначила перелік доріг, які потребують першочергового ремонту. Бюджетна комісія підтримала це рішення.

Перебуваючи на території сільських рад, члени робочої групи поспілкувалися із Тужилівським сільським головою Василем Лазарем і Сівко-Калуським сільським головою Оксаною Онопченко з приводу ремонту доріг «Голинь – Рожнятів» (через Тужилів) і «Пійло – Завадка» (через Сівку-Калуську), інформує прес-служба Калуської РДА.

Члени робочої групи наголошують, що ремонтувати дорогу потрібно в межах населених пунктів. Водночас необхідно подавати звернення від сільських рад до департаменту будівництва, житлово-комунального господарства та архітектури ОДА, адже це дороги обласного значення, які є на балансі даного департаменту.

Одержувачем коштів і замовником робіт з поточного ремонту та експлуатаційного утримання автодоріг загального користування місцевого значення наразі є управління Служби автомобільних доріг в області, проте через надзвичайно поганий стан доріг місцева, районна влада та члени робочої групи вирішили, що по можливості потрібно хоча б провести ремонт доріг у межах населених пунктів.

Схожі матеріали за тегами: Калущина дороги ремонт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: