Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Вістові відбувся турнір пам’яті футболіста Івана Гоголя (ФОТО)

Переглядів: 888

21 липня у селі Вістова відбувся футбольний турнір пам’яті Івана Гоголя, колишнього футболіста, який трагічно загинув.

Ініціатором проведення турніру є сільський голова Василь Хомич, який наголошує, що таких людей, як Іван Гоголь, треба пам’ятати, бо прославляли рідний край. Адже він був талановитим футболістом: двічі ставав чемпіоном району (у 2006 р. та 2009 р.) та володарем Кубка району у 2006 р. Неодноразово Іван Гоголь змагався у лавах вістівської команди на чемпіонатах області з футболу. А ще він був добрим сім’янином, другом… Багато чого не встиг реалізувати, але залишив після себе великі здобутки. Пам’ять про нього житиме у серцях його друзів-фуболістів та послідовників, повідомляє прес-служба Калуської РДА.

На ініціативу Василя Хомича проводити турнір на честь талановитого вістівчанина-футболіста радо зголосився депутат обласної ради, голова Калуської РДА  Іван Данів. Цьогоріч турнір проходив втретє.

У турнірі взяли участь чотири команди – з Вістови, Боднарова, Студінки та Підгірок.

Цього року пофортунило вістівській команді, яка здобула І місце та одержала кубок. ІІ місце отримала команда зі Студінки, яка у попередні роки була чемпіоном. ІІІ місце посіла команда з Боднарова.

Відразу після закінчення гри відбулась урочиста церемонія нагородження команд-призерів. Усі грошові призи команди віддали родині славетного земляка.

 

Схожі матеріали за тегами: Вістова ткрнір пам'яті футболіста

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: