Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Учні Підмихайлівського ліцею повернулись з екологічного проекту у Києві

Переглядів: 856

Команда Підмихайлівського ліцею побувала у навчальній поїздці у Києві.

Ліцеїсти з Калущини є учасниками освітнього екологічного проекту ZeroWasteSchool. Про це повідомляє Kalushnews.City.

У Києві діти вчилися як взаємодіяти всередині місцевих громад, вести перемовини та домовлятися,  познайомитися з відомими громадськими активістами зі сфери екології, які поділилися своїм професійним досвідом, опановували шляхи вирішення складних ситуацій, вчилися комунікації із однодумцями та ЗМІ.

Ментором підмихайлівської команди є учениця 10 класу однієї із шкіл з Полтавщини Марія Панченко, яка вже брала участь у проектах від фундації Кличків.

 У ролі спікерів теж виступали звичайні школярі, які із захопленням розповідали, що їм вже вдалося досягнути, реалізуючи свій проект. Всі учасники проекту із цікавістю слухали їх і вірили, що вони теж можуть.

Підмихайлівська команда проекту ZeroWasteSchool закликає всіх, кому не байдужа доля нашого краю, хто хоче покращити екологічну ситуацію Калущини, навчитися сам та навчити інших сортувати сміття, компостувати біовідходи, мінімізувати відходи, долучайся до еко-активістів Підмихайлівського ліцею.

Як розповідає директорка  Ганна Прокопів ліцею, Підмихайлівський ліцей вже неодноразово брав участь у різних проектах, останні з яких також - "Демократична школа" та "Експериментальний заклад освіти".

.

 

Схожі матеріали за тегами: підмихайля лійей екологія

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: