Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В калуському парку відбулось свято для випускників із Калуського району

Переглядів: 1387

30 травня у Калуші в парку культури та відпочинку ім. І. Франка відбулося свято для випускників загальноосвітніх навчальних закладів з Калуського району.

Захід, на якому зібралися разом всі випускники шкіл та навчально-виховних комплексів району, організували третій рік поспіль. Про це повідомляє сайт Калуської РДА.

До випускників з напутніми словами звернулися священики Богдан Челядин та Петро Тимцюрак, а також чиновники з Калуської районної ради та Калуської РДА.

Говорили і  батьки – зокрема, мама випускника з Новиці Тетяна Клебан. Також на святі  виступили і цьогорічні випускники Богдан Гебура і Соломія Струк.

Ще на святі співали гості з Рожнятівщини – дитячий зразковий фольклорно-етнографічний ансамбль «Маленькі бойки», а також аматори народного мистецтва сестри Ольга та Юля Куцели, Тетяна Маколійчук, Ольга Заулична та інші. Ще діти з Новиці виконали хореографічну композицію.

На завершення випускники запустили різнокольорові повітряні кульки в небо та танцювали вальс.

На святі випускників був і духовий оркестр Підмихайлівської музичної школи. Під його акомпонемент присутні на святі виконували Гімн України.

 

Схожі матеріали за тегами: парк свято випускників калуський район

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: