Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Влада оголосила повторний конкурс на посаду керівника Калуської ЦРЛ

Переглядів: 1424

25 лютого вийшло спільне розпорядження міського голови Калуша Ігоря Матвійчука і голови Калуської районної ради Віктора Гільтайчука «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора КНП «Калуська ЦРЛ».

Відповідно до документа, на заміщення вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства проведуть конкурс і наразі розпочато формування конкурсної комісії.

У розпорядженні зазначається, що подати свої кандидатури до складу конкурсної комісії можуть представники громадської ради при Калуській міській раді або особи, делеговані громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я чи у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності.

 Термін подання кандидатур - до 12 березня 2019 року (включно).

У січні міський голова вже видавав розпорядження про проведення конкурсу на вакантну посаду. Проте конкурс не провели, оскільки громадські організації не подали до складу конкурсної комісії свої кандидатури, а представників від громадськості має бути третина.

Нагадаємо, що рішення про створення комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня Калуської міської та районної рад Івано-Франківської області» Калуська міська і районна ради прийняли 27 грудня 2018 року. До проведення конкурсу на посаду керівника обов’язки генерального директора виконує головний лікар Калуської ЦРЛ Іван Красійчук.

             

Схожі матеріали за тегами: Калуш конкурс керівник ЦРЛ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: