Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Волонтерку Корпусу Миру Патрісію Денгнен влада Калуша нагородила подякою і пам’ятними сувенірами (ФОТО)

Переглядів: 1333

У зв’язку з закінченням терміну роботи волонтера Корпусу Миру США при відділі з питань інвестицій та  міжнародної інтеграції управління економічного розвитку міста Калуської міської ради  Патрісії Дейгнен вручили подяку і пам’ятні сувеніри. 

Заступник міського голови Руслана Вайда, секретар Калуської міської ради Роман Боднарчук подякували волонтеру за проведену роботу для розвитку громади Калуша, повідомляє прес-служба Калуської міськради.

Нагадаємо, що 2 роки тому  управління економічного розвитку міста Калуської міської ради  перемогло  у конкурсному відборі міжурядової програми уряду США та України. Таким чином Калуш отримав волонтерку Корпусу Миру США, з якою була  укладена відповідна угода в рамках проекту «Розвиток громад».

Також був організований круглий стіл щодо підбиття підсумків роботи волонтера. У ньому брали участь представники засобів масової інформації та колеги, з якими американка співпрацювала.

Під час  заходу  керівник відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції Олег Кузів  вручив подяку волонтеру за проведену роботу від начальника управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Ю. Соколовського. Також  зазначив,  що під час перебування  у Калуші п. Патрісія організовувала та проводила для працівників міської ради  курси ділової англійської мови, дискусійний клуб, намагалася привернути увагу до відновлення єврейського кладовища як історичної спадщини, готувала  навчальні семінари для підприємців, організовувала освітні семінари для освітян  разом з  іншими  американськими  волонтерами працювала  над відновленням контактів та налагодженням економічних стосунків з американським містом-побратимом Літл Рок (штат Арканзас, США); проводила  тематичні  зустрічі з молоддю шкіл Калуша,  безкоштовно забезпечила книгами на англійській мові для Калуської  Центральної  бібліотеки  ім. Т. Шевченка,  долучалась до підготовки заявки  для участі у міжнародному  проекті «Культура у віддзеркаленні - реставрація Будинку Культури в м. Сеїні (Румунія) та концертного залу в м. Калуш (Україна) у мультикультурні центри» в рамках програми транскордонного співробітництва «Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020»  (на суму 923 тис. євро) та проводила  багато інших заходів.

Волонтер подякувала всім присутнім за спільну проведену роботу для розвитку громади Калуша та пообіцяла по поверненню в США максимально інформувати  про Україну та наше місто, сприяти кращому розумінню американців українцями. А ще американська колега пообіцяла обов’язково повернутися до Калуша  зі своїми  друзями.

Додамо, що Калуш вже не вперше запрошував  волонтерів з цієї організації  для співпраці у  Калуську міську раду. Так у різні часи у місті  перебували волонтери Василь ЛідкевичХуан Карлос КампосЕн Данкен та інші. Також волонтерів запрошували школи міста, Калуський хіміко-технологічний технікум (Алексіс Смідт), ТзОВ «Калуський бізнес-центр», Ліга Ділових жінок (Амброуз Дерінджер ), ГО «Центр сприяння економічному  розвитку Калущини (Бріджит Бакер). У вищезгаданих установах, організаціях реалізовано безліч різноманітних проектів та заходів. У калушан залишилось багато позитивних відгуків про роботу американських колег.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш волонтер.Корпус Миру подяка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: