Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Вихідними в Калуші визначили «Міс-2015»

Переглядів: 1498


Першою віце-міс стала 17-річна Ірина Величковська, яка до того ж здобула й титул «Міс-глядацьких симпатій». А сходинку другої віце-міс зайняла 16-річна Віолетта Хомут.
До речі, як зазначив член журі та власник модельної агенції «Оne models» Владислав Лакатош, «Міс Калуш-2015» Оксана Владика, друга віце-міс Віолетта Хомут, а також організаторка конкурсу краси і засновниця агентства «Ювента-плюс» Вікторія Нісонська-Медвідь візьмуть участь у закритому кастингу «Міс-Україна», який пройде 28 березня.
Додамо, що під час конкурсу краси був проведений благодійний аукціон, від п'яти лотів якого виручили 1500 гривень і 220 доларів. Серед лотів були дві сумочки італійського виробництва, літня сукня від магазину «Все для тебе», дві картинки, вишиті бісером, та обрамлений малюнок 5-річної Марічки Федоляк, яка є вихованкою модельної школи «Ювента-плюс». До речі, саме цей малюнок вдалося продати найдорожче. За нього учасники аукціону віддали 200 доларів і 100 грн. Втім, як гроші, так і сам малюнок Марічки відразу передали волонтерам із Союзу українок, які збирають та передають допомогу нашим бійцям у зону АТО.

C7erbB4OgVQ

Друга віце-міс Калуша Віолетта Хомут

 JNlRFi3bok

Міс Калуш Оксана Владика

GlEHptUu1Ck

П’ятірка фіналісток із організаторкою конкурсу Вікторією Нісонською-Медвідь і власницею івано-франківської модельної школи "Ювента" Тетяною Терсеновою-Завадовською 

n5Mc4D R67k

Перша віце-міс Ірина Величковська

SZ68n fVvws

Переможниця у весільній сукні від магазину "Все для тебе"

TVgwpz7Zgf4

Дефіле "Спекотне літо"

zeQS8xPTJCk

Вихід у вечірніх сукнях

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: