Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

З нагоди Дня інвалідів 35 калушан отримали продуктові набори (ФОТО)

Переглядів: 892

З нагоди  Міжнародного дня людей з інвалідністю працівники територіального центру соціального обслуговування м. Калуша роздали продуктові набори 35 особам з інвалідністю, які перебувають на обліку.

Як повідомила «Калуш ФМ» директор терцентру Надія Рим, до продуктових наборів увійшло по кілограму рису, гречки, цукру, літр олії та згущене молоко. Закупили ці продукти за кошти благодійників.

«Це, звісно, мізер, –  зауважує Надія Рим. – Але у Калуші так багато бідних людей, які тішаться навіть такому подарунку».

Загалом на обліку в територіальному центр соціального обслуговування м. Калуша перебуває 960 калушан. Зокрема, є три відділення. Перше - соціальної допомоги вдома, до якого входять 210 одиноких пенсіонерів та інвалідів, друге – відділення денного перебування, де нараховується близько 160 громадян, яким надається послуга соціальної адаптації, і третє – відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги, куди входять 500 одиноких та одиноко проживаючих пенсіонерів та інвалідів, дохід яких становить менший від 1,5 прожиткового мінімуму. Якраз громадянам із цієї категорії протягом року до різних свят і намагаються давати допомогу.

Схожі матеріали за тегами: Калуш інваліди продуктові набори

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: