Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

З наркотиками у салоні і кишені. Поліція виявила наркотики у двох водіїв

Переглядів: 1084

8 листопада правоохоронці виявили на Калущині два факти зберігання наркотичних засобів. Йдеться про поверхневу перевірку як осіб, так і зупинених автівок.

Вночі у Калуші поліцейські зупинили автомобіль «Opel Kadett». У водія знайшли згорток із сумішшю, схожою на наркотики, повідомляє сектор комунікації поліції області.

Інформація підтвердилася, коли на місце приїхали слідчі і провели перевірку. 24-річний керманич у лівій кишені куртки мав паперовий згорток з вмістом сухої подрібненої суміші, схожої на марихуану. За його словами, зберігав для власного споживання.

Також випадок з наркотиками був зафіксований при зупинці поліцейськими машини «Mercedes-Benz» у Калуському районі. Це сталося на дорозі між селами Кропивник і Сівка-Калуська.

При огляді в салоні автомобіля виявили та вилучили шприц з прозорою речовиною та згорток з фольги, в якому була четвертинка таблетки, яка схожа на «Субітекс».

За цими фактами триває перевірка.

Поліцейські вкотре наголошують, що за виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення та пересилання наркотичних і психотропних речовин настає відповідальність і покарання.

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина наркотики водії

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: