Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

За кошти міського бюджету у Калуші утеплять ще шість багатоповерхівок

Переглядів: 1800

У 2017 році в Калуші вперше започаткували проведення капітальних ремонтів фасадів багатоповерхових житлових будинків за кошти бюджету розвитку. Продовжили цю програму і в минулому році.

Тоді за кошти з міського бюджету було утеплено шість багатоповерхівок. Цьогоріч депутати попередньо визначили також шість калуських будинків, в яких здійснюватиметься утеплення фасаду, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

– За кошти міського бюджету планується утеплити будинки на вул. Хіміків, 6, О. Тихого, 9, Коновальця 7, 12, Б. Хмельницького, 57 та одну стіну будинку на майдані Шептицького, 4, – зазначила начальник відділу капітального ремонту житлового фонду та об’єктів комунального господарства управління житлово-комунального господарства Калуської міськради Оксана Селедець. – Ці будинки включили до переліку за поданням депутатів міської ради.

До слова, комунальній галузі, як і в попередні роки, дісталася левова частка бюджету розвитку міста: 27,2 із 40,9 млн гривень. До того ж, впродовж року, як правило, гроші на ці потреби ще додають.

Якщо ж аналізувати розподіл коштів у комунальній сфері, то варто зауважити, що найбільше, а це 16,8 млн гривень, депутати передбачили на експлуатацію та технічне обслуговування житлового фонду. Мова, зокрема, йде про утеплення та капремонти фасадів багатоповерхівок, ремонти покрівель, мереж водопостачання та водовідведення.

Схожі матеріали за тегами: Калуш бюджет багатоповерхівки утеплення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: