Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

За побиття пенсіонерки калушанка заплатить штраф

Переглядів: 1381

Молоде калуське подружжя з вулиці Стуса вирішило поїхати в гості до родичів чоловіка у Вістову. Жінка попросила свою матір побути у цей час з дітьми. І чи то справді бабуся дозволила онукам побешкетувати, чи у сусідки, яка проживала поверхом нижче. надто великі вимоги до шуму, але закінчилося все конфліктом. Хто правий, а хто ні, встановлювали у Калуському міськрайонному суді.

Близько 14 години дня дівчина, яка проживала поверхом нижче, почула, за її словами, сильний шум. Тому вона піднялася в квартиру сусідів. Двері відчинила бабуся, яка почала переконувати, що в квартирі ніхто не шумить. Розпочалася сварка, під час якої дівчина вдарила жінку два рази головою в обличчя. У старшої пані потекла з губи кров. У відповідь, за словами дівчини, жінка почала тягнути її за ланцюжок на шиї, тож вона покусала їй руки, повідомляють "Вісті Калщини".

Дарувати кривдниці те, що сталося, жінка не хотіла. Тож викликала поліцію. А потім разом з донькою, яку попросила повернутися з гостей додому, поїхала в лікарню знімати побої. Згідно висновку експерта, вона отримала тілесні ушкодження, які кваліфікуються як легкі.

У суді потерпіла просила суворо покарати кривдницю, бо вона зухвало поводилася під час слідства і не вибачилася перед нею.

Суддя вислухав свідків, зокрема й онучку бабусі. Дівчинка посвідчила:

— Була з бабусею вдома, коли в двері хтось постукав. Бабуся відчинила двері і там була сусідка. Вона почала кричати на бабусю, вдарила її в обличчя і продовжувала сваритися. Потім витягнула бабусю на сходи.

Що відбувалося на коридорі, дівчинка не бачила, тільки чула, як сусідка комусь кричала «Випускай собаку».

Суд, дослідивши зібрані по справі докази, визнав дівчину винною за ст.125 ч.1 Кримінального кодексу України.  Обставини, які пом`якшують чи обтяжують покарання обвинуваченій, судом не встановлено. Тож дівчині за побиття старшої жінки призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 50-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 850 грн.


 

Схожі матеріали за тегами: Калуш побиття пенсіонерка суд штраф

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: