Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Журналіст «Калуш ФМ» переміг у проєкті «Вигравайно!» і отримає Smart-TV

Переглядів: 751

Отримати винагороду за власний розум — таки можна і варто.  Це довів журналіст радіо «Калуш ФМ» Андрій Когут, який  став переможцем проєкту «Вигравайно!» і виграв smart-TV третього покоління від бренду KIVI.

Проект «Вигравайно!» запустив незалежний інтернет-журнал Platfor.ma за підтримки міжнародної організації Internews. Щотижня Platfor.ma публікує нову статтю та тест, щоб перевірити, як добре ви зрозуміли матеріал. Тест містить 20 доволі складних запитань. Серед усіх, хто дав правильну відповідь, розігрують приз, повідомляє kalushnews.city.

Другий випуск проєкту був присвячений правам людини. Серед 929 учасників, які пройшли тест, лише 11 не зробили жодної помилки. Вони і стали претендентами на головний приз. Але цього разу переміг саме Андрій.

Хлопець розповідає:

— Про проєкт я дізнався на сайті Platfor.ma. Брав участь у першому конкурсі. Він був на тему функцій влади. Приз за перемогу — поїздка до Риму на двох. Тоді допустив помилку і не зміг претендувати на перемогу. Треба сказати, що питання не важкі, але у відповідях  потрібно включати логічне мислення.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш журналіст перемога подарунок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: