Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська міська рада готує звернення щодо пом’якшення карантинних обмежень для суб’єктів господарювання, що торгують непродовольчими товарами (ФОТО)

Переглядів: 752

26 лютого відбулася зустріч Калуського міського голови Андрія Найди з представниками малого бізнесу щодо карантинних обмежень для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, запроваджених у Калуській міській територіальній громаді.

У зустрічі взяли участь заступники міського голови, представники Національної поліції, Держпродспоживслужби та управління економічного розвитку міста, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на пресслужбу Калуської міської ради.

Під час зустрічі присутніх ознайомили з епідеміологічною ситуацією в Івано-Франківській  області та у Калуській громаді, а суб’єкти господарювання висловили пропозиції щодо пом’якшення карантинних обмежень. За результатами зустрічі було підготовлено звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та народних депутатів від Калущини щодо пом’якшення карантинних обмежень для суб’єктів господарювання сфери роздрібної торгівлі непродовольчими товарами, яке планується розглянути на позачерговому засіданні виконавчого комітету Калуської міської ради 1 березня.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: