Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Хто вправніший за кермом: жінка чи чоловік?

Переглядів: 1006

Якщо людина вміє управляти автомобілем, то це не залежить від того – чоловік це чи жінка.

Якщо люди вчаться, приділяють велику увагу майстерності керування, то все у них виходить незалежно від гендерного розподілу. Не можна сказати, що жінки чи чоловіки краще керують автомобілем: є люди, які по-різному їздять. Бувають моменти, коли водіям важко вдається паркуватися, давати задній хід, ці навички потрібно відпрацьовувати, незалежно від статі. Головне – дотримуватись правил дорожнього руху та дбати про життя і здоров’я, інформує поліція Івано-Франківської області.

Варто також зазначити, що спільним для всіх водіїв має бути повага до правил дорожнього руху та етика поведінки на дорозі!

А чи знали ви, що:

- саме жінці належала перша поїздка за кермом. Її здійснила Берта Бенц, дружина винахідника автомобілів Карла Бенца, таємно сівши за кермо чергового винаходу чоловіка у 1888 році;

- першою відомою українкою – автомобілісткою була Соломія Крушельницька. Ледь не весь Львів збігався подивитись, коли ця сміливиця їхала за кермом.

Історія знає й жіночі рекорди за кермом: першу далеку поїздку (106 км) на запатентованому Benz автомобілі здійснила жінка ще у 1906 році. Першою людиною, яка проїхала на автомобілі навколо світу, також була жінка! Нарешті, навіть такі важливі речі в автомобілі, як двірники та глушник, придумала жінка!

До чого ми це все? До того, що скоро для жінок за кермом організовуватимуть змагання з фігурного водіння.

Деталі згодом.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття поліція водіння

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: