Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті 53-річний син побив до смерті матір (ФОТО)

Переглядів: 811

Син, будучи напідпитку, спричинив смертельні тілесні ушкодження своїй матері.

Трагедія трапилася 9 липня в Долині. Швидку медичну допомогу викликала сусідка, жінку доставили в центральну районну лікарню у важкому стані, де вона й померла.

Під час з’ясування обставин події правоохоронці встановили, що до смерті жінки причетний рідний син, повідомляє пресслужба поліції області.

Потерпіла із сином проживали разом. Між ними часто виникали сімейні сварки. Під час останнього конфлікту 53-річний син побив 81-річну матір. Жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження у вигляді набряку та стиснення головного мозку, крововиливів під оболонки головного мозку, а також закриту черепно-мозкову травму. Від травм потерпіла померла в лікарні.

Слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину, а також обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За фактом умисних тяжких тілесних ушкоджень розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України. За такі дії зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття син побиття мати смерть

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: