Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

11-річному хлопчику, який отруївся алкоголем в новорічну ніч, горілку наливали мама і бабуся

Переглядів: 1272

Працівники ювенальної превенції Прикарпаття, з'ясовуючи обставини алкогольного отруєння 11-річного мешканця Івано-Франківська у новорічну ніч, виявили, що хлопчик пив горілку разом з матір’ю та бабусею.

За неналежне виконання батьківських обов'язків їх притягнуто до адміністративної відповідальності, повідомляє прес-служба ювенальної превенції Прикарпаття.

Повідомлення про те, що до лікарні з гострим алкогольним отруєнням доставили малолітнього хлопчика, у поліцію надійшло з лікарні. З дитиною до медзакладу приїхали 37-річна мама та 56-річна бабуся. Проте відразу встановити, що трапилося, не вдалося, бо мати з лікарні втекла та відмовилася від спілкування з поліцейськими й бабуся. Лише згодом поліцейські з’ясували, що під час застілля дорослі жінки пили горілку і без докорів сумління наливали її хлопчику.

Зауважимо, що торік на Прикарпатті трапилося два випадки алкогольних отруєнь дітей «у родинному колі», а загалом упродовж 2018 року з алкогольними отруєннями різного ступеня важкості до медичних закладів потрапили 12 неповнолітніх.

Схожі матеріали за тегами: Франківськ дитина алкогольне отруєння

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: