Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

14 колото-різаних ран. Розбій та замах на вбивство поліцейського в Івано-Франківську (ФОТО, ВІДЕО)

Переглядів: 541

Зловмисника затримали у Львові

23 вересня на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканки обласного центру про те, що на вулиці вона побачила закривавленого чоловіка. За адресою виклику прибули керівники поліції Івано-Франківщини, слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в області, оперативні працівники карного розшуку, криміналісти, кінологи та патрульна поліція, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію Прикарпаття.

Поліцейські на місці події встановили, що потерпілим виявився 35-річний працівник поліції. До його квартири проник грабіжник та напав на нього з ножем. Під час вчинення розбою зловмисник завдав правоохоронцю множинні ножові поранення – 14 колото-різаних ран, з них три в ділянці шиї, три – грудної клітки, одна – з пошкодженням легені. Потерпілого було доставлено до лікувального закладу, де надано своєчасну медичну допомогу.

Правоохоронці провели комплекс першочергових невідкладних слідчих (розшукових) дій, встановили свідків та очевидців події, переглянули відео з камер спостереження. На затримання нападника були орієнтовані наряди поліції.

Через декілька годин у Львові оперативники карного розшуку обласної поліції, за силової підтримки бійців роти поліції особливого призначення, спільно з оперативними працівниками і спецпризначенцями КОРД затримали зловмисника.

Затриманий – 43-річний уродженець Львівщини, який проживає в Івано-Франківську, раніше судимий за скоєння квартирних крадіжок.

Нападника затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру. До суду скеровано клопотання про обрання щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчі слідчого управління обласної поліції розслідують кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 «Розбій», ч. 2 ст. 15 та п. 6 ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.

Правоохоронці перевіряють причетність фігуранта до скоєння злочинів на території області.

 

Схожі матеріали за тегами: Івано-Франківськ поліцейський напад

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: