Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

20 громад Прикарпаття, які мають найбільше волі до покращення: рейтинг

Переглядів: 419

Загалом в Україні оцінили 1416 громад. Результати наступного оцінювання оприлюднять у другій половині року.

На Прикарпатті за результатами даних Регіонального центру економічних досліджень та підтримки бізнесу визначили 20 кращих громад, пише ПІК.

У Регіональному центрі економічних досліджень та підтримки бізнесу зазначають, що в оцінюванні намагаються охопити таку тематику: політична воля громади до покращення власного стану громади, енергобезпека, глобальний відеомоніторинг, відкритість влади, адаптація до змін клімату, промоція громади на національному та міжнародному рівні, стратегічне планування і його результати, можливість участі у кооперації влада-бізнес-громада, можливість громадського впливу на проекти сталого розвитку, успішна реалізація проектів модернізації громади.

Оцінювання не враховує соціальні проєкти, благоустрій, вивіз ТПВ, спортивні досягнення, стан охорони здоров’я та освіти, рівень депутатської освіти, стан дорожнього покриття, інформацію «так» без посилання на джерело для перевірки.

«В наступному оцінюванні громад, яке відбудеться станом на 01.07.2021, інформація про взяті керівництвом громади зобов’язання, але не виконані протягом 2 років, які стосуються міжнародних ініціатив, будуть рахуватися з негативним балом. Просимо всіх дописувачів, яким не байдужа доля власних громад, повідомляти нас про такі факти», – повідомляють у Регіональному центрі економічних досліджень та підтримки бізнесу.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття громади рейтинг

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: