Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Будьмо пильні. Двоє прикарпатців віддали шахраям 20 тисяч гривень

Переглядів: 560

Попри застороги правоохоронців не довіряти невідомим телефонним співрозмовникам, перевіряти інформацію, почуту від них та не повідомляти персональних даних банківських карток, прикарпатці продовжують довіряти пройдисвітам.

Так, днями за допомогою до правоохоронців звернувся 17-річний мешканець Верховинського району. Молодик кілька на Інтернет-сайті "ОЛХ" знайшов оголошення про продаж мотоцикла та вирішив його придбати. Передоплату в сумі 5200 гривень перерахував на вказаний продавцем рахунок, утім у подальшому не отримав ні мотоцикла, ні грошей. А зв’язок із продавцем припинився, повідомляє сектор комунікації поліції області.

Наступне звернення до поліції надійшло від мешканця Долинського району. 63-річний потерпілий повідомив, що йому на мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік, який представився працівником місцевого банку. Під час розмови невідомий під приводом оформлення кредиту увійшовши в довіру до потерпілого і дізнався дані його банківської картки. Після цього з рахунку чоловіка пропало близько 14 700 гривень.

За кожним зверненням потерпілих від шахрайських дій працівники поліції розпочали кримінальні провадження та здійснюють заходи щодо розкриття цих злочинів.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття шахраї потерпілі

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: