Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Через підвищене навантаження на Бурштинській ТЕС відключили один енергоблок

Переглядів: 335

Цього тижня Бурштинська ТЕС працює на максимумі, кожного дня в роботі 8-9 блоків з 11. Все для того, щоб забезпечити електроенергію і теплом мешканців Бурштинського енергоострову і України.

Про це інформує пресслужба ДТЕК Бурштинська ТЕС, повідомляє «Калуш ФМ».

«Через підвищене навантаження іноді трапляються свищі в котлах, що стає причиною короткострокового відключення енергоблоку. Так і сьогодні, о 08:37 відключено від мережі енергоблок №1 через свищ в передній пів топці котла», – йдеться у повідомленні.

Також зазначають, що для теплової генерації свищі на обладнанні не рідкісне явище, з яким енергетики зазвичай оперативно справляються.

Наразі ремонтні бригади уже приступили до усунення неполадок. Енергетики приступили до пускових операцій на енергоблоці №4, який візьме на себе навантаження 1-го енергоблоку.

«Відключення блоку №1 не вплинуло на тепло- і електропостачання Бурштинського енергоострова. Станція продовжує нести навантаження 1217 МВт. В роботі 8 енергоблоків із 11. Бурштинська ТЕС і далі буде працювати на максимумі, адже Енерго- і теплопостачання для нас пріоритет», – додають у пресслужбі.

 

Схожі матеріали за тегами: Бурштинська ТЕС енергоблок відключення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: