Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

ДТП з потерпілими в Івано-Франківську вчинив нетверезий водій (ФОТО)

Переглядів: 632

Аварія, у якій травмувалися двоє людей, сталася в обласному центрі опівночі. Поліцейські затримали водія транспортного засобу, який вчинив ДТП і керував автівкою напідпитку.

1 лютого о 23:30 до поліції надійшло повідомлення про ДТП в Івано-Франківську на вулиці Івасюка. Першими на місце події прибули франківські патрульні, у подальшому – слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що 31-річний водій автомобіля Volkswagen Golf, мешканець Тисменицької територіальної громади, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем ВАЗ 21011. Цим транспортним засобом керував 20-річний чоловік, у салоні також перебувала 55-річна пасажирка. Йдеться про мешканців Івано-Франківська. Їх з понівеченого автомобіля деблокували рятувальники і передали медикам, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Водія Volkswagen Golf перевірено на стан сп’яніння, результат позитивний – 2, 39 проміле. Додамо, що в автомобілі він перебував сам.

Слідчі затримали мешканця Тисмениччини у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Невдовзі водію буде повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід.

Схожі матеріали за тегами: Івано-Франківськ ДТП двоє потерпілих

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: