Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Двоє акторів Франківського драмтеатру знімаються в історичній драмі «Довбуш» (ТРЕЙЛЕР)

Переглядів: 314

З’явився тизер-трейлер історичної драми Олеся Саніна «Довбуш».

«Довбуш» – пригодницько-історичний екшн, що знімається компанією Pronto Film за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Генеральний медіапартнер фільму – телеканал «Україна». Прем’єра фільму – восени 2021 року, повідомляє «Калуш ФМ».

У сюжеті фільму – Карпати. Початок 18 століття. Жорстоке правління польської шляхти змушує гуцулів тікати в гори. Двоє братів, Олекса та Іван Довбуші, опиняються поза законом і стають опришками.

У пошуках помсти панам за вбивство батьків Довбушів, брати стають ворогами один одному. Один прагне грошей, другий – справедливості.

Гуцули починають повстання, яке очолює Олекса. Шляхта робить усе можливе, аби знищити Довбуша. Але він їх перехитрив. І розрослася легенда про карпатського лицаря. Легенда, що надихає покоління тих, хто бореться за свободу рідної землі. Про силу і любов Олекси Довбуша, про зраду і кривду. Про те, як він жив і як обманув смерть.

У стрічці роль Олекси Довбуша зіграє Сергій Стрельников, а брата Олекси Довбуша – Івана Довбуша – актор Івано-Франківського драмтеатру Олексій Гнатковський. Керівник Франківського драмтеатру Ростислав Держипільський гратиме опришка.

 

Схожі матеріали за тегами: Довбуш трейлер актори Франківський драмтеатр

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: