Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Франківщина отримала гуманітарну допомогу з Ізраїлю (ФОТО)

Переглядів: 618

Ізраїль долучився до допомоги постраждалим від повені на Західній Україні.

Вчора, 30 червня, дипломати Посольства Ізраїлю в Україні передали Міністерству розвитку громад та територій України 25 тисяч 1,5-літрових пляшок питної води. Її доправили до Івано-Франківська та Чернівців, щоб усунути нестачу чистої питної води, повідомляє пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Також на цьому тижні, як повідомляють у посольстві, Ізраїль додатково забезпечить доставку наметів та спальних мішків до постраждалих регіонів.

Надзвичайний та Повноважний посол Держави Ізраїль в Україні Джоел Ліон пояснив, що як тільки стало відомо про важке стихійне лихо в західних регіонах України, посольство Ізраїлю запропонувало свою допомогу українському уряду.

«Ми виділили 500 тис. гривень для придбання речей першої необхідності, і, узгодивши перелік необхідного із офісом Прем’єр-міністра та Міністерством розвитку громад та територій, сьогодні доставляємо необхідне до тих регіонів, які найбільше постраждали. Ця гуманітарна допомога є ще одним індикатором міцних відносин між нашими людьми», - наголосив посол.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Франківщина Ізраїль допомога

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: