Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Івано-Франківськгаз» продовжує безкоштовно встановлювати індивідуальні лічильники. Калуш також у графіку

Переглядів: 1697

ПАТ «Івано-Франківськгаз» до кінця року планує безкоштовно встановити майже 3,5 тис. індивідуальних лічильників. Наразі у 99% споживачів Івано-Франківщини здійснюється облік газу.

Безкоштовне встановлення лічильників здійснюється відповідно до сформованих графіків. Цьогоріч лічильниками оснащуються помешкання, в яких встановлені тільки газові плити та відсутній будинковий лічильник. Найбільшу кількість лічильників необхідно встановити в Івано-Франківську - 1862 шт., в Калуші  - 1263 та  в Галичі – 304, повідомляє «Івано-Франківськгаз».

 «Складність монтажу приладів полягає в тому, що інколи в одному будинку потрібно встановити  всього декілька лічильників. Однак для забезпечення кількох споживачів засобами обліку, припинити газопостачання потрібно на всіх стояках, де встановлюються лічильники. Відповідно, відновлення постачання блакитного палива, з метою попередження витоків газу, можливе лише, коли усі споживачі вдома, незалежно чи в їхньому помешканні встановлювали лічильник чи ні», – розповідає головний метролог ПАТ «Івано-Франківськгаз» Олег Кашуба.

Окрім того, наголошують в газорозподільній компанії, через розпорошеність помешкань, в яких необхідно встановити лічильники, працівники, які безпосередньо виконують монтаж, не завжди можуть у визначений час здійснити усі необхідні роботи. Тому в компанії просять споживачів з розумінням поставитися до ситуації, що склалася. За додатковою інформацією стосовно встановлення лічильників, споживачі можуть звернутися за телефоном 067 556 47 02.

Квартировласникам, які з певних причин не були вдома того дня, коли у їхніх будинках відбувалося встановлення приладів обліку,  необхідно звернутися у відділення газового господарства і з письмовою заявою на встановлення лічильника. Нагадаємо, монтаж лічильників відбувається згідно із законом України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу».

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття газ лічильники

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: