Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Минулоріч органами прокуратури області розкрито 3 640 кримінальних правопорушень

Переглядів: 415

За остаточними результатами досудового розслідування протягом 2020 року розкрито 3 640 кримінальних правопорушень, що становить 59%. Таку інформацію в ході оперативної наради повідомив керівник Івано-Франківської обласної прокуратури Роман Хима.

Загалом підвели підсумки роботи органів прокуратури області  за 2020 рік, а також визначили пріоритетні напрямки прокурорської діяльності та основні завдання на поточний рік. У нараді взяли участь заступники керівника обласної прокуратури, керівники структурних підрозділів обласної прокуратури та керівники місцевих прокуратур. Про це повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на пресслужбу обласної прокуратури

Особливу увагу приділили питанням порушення вимог кримінального процесуального законодавства, стану облікової дисципліни у кримінальних провадженнях, порушенням конституційних прав громадян.    

Пріоритетними напрямами у 2021 році визначено протидію  злочинам у бюджетній сфері; пов’язаним із відмиванням майна, одержаного злочинним шляхом; у сфері незаконного видобування корисних копалин та земельних правовідносин; у галузі екології й незаконного використання природних ресурсів; правопорушенням, пов’язаним із домашнім насильством.

Схожі матеріали за тегами: прокуратура Прикарпаття звітЗа остаточними результатами досудового розслідування протягом 2020 року розкрито 3 640 кримінальних правопорушень що становить 59%. Таку інформацію в ході оперативної наради повідомив керівник Івано-Франківської обласної прокуратури Роман Хима. Загалом підвели підсумки роботи органів прокуратури області за 2020 рік а також визначили пріоритетні напрямки прокурорської діяльності та основні завдання на поточний рік. У нараді взяли участь заступники керівника обласної прокуратури керівники структурних підрозділів обласної прокуратури та керівники місцевих прокуратур. Про це повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на пресслужбу обласної прокуратури Особливу увагу приділили питанням порушення вимог кримінального процесуального законодав стану облікової дисципліни у кримінальних провадженнях порушенням конституційних прав громадян. Пріоритетними напрямами у 2021 році визначено протидію злочинам у бюджетній сфері; пов’язаним із відмиванням майна одержаного злочинним шляхом; у сфері незаконного видобування корисних копалин та земельних правовідносин; в галузі екології й незаконного використання природних ресурсів; правопорушенням пов’язаним із домашнім насильством.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: