Протягом минулих вихідних (8-9 серпня) фахівці Держпродспоживслужби провели моніторингові перевірки закладів громадського харчування області.
На Прикарпатті всього перевірено 268 закладів, з яких працювали 213. Масові заходи проводились в 97 закладах, порушення протиепідемічних вимог виявлено в 38 з них (39 відсотків), повідомляє пресслужба відомства.
Весілля приймали в 44 закладах, з них в 27 випадках було зафіксовано порушення протиепідемічних вимог (61%).
Ситуація з поширенням COVID-19 в Україні залишається напруженою. Тому фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області щоденно, включаючи вихідні дні, проводять моніторингові відвідування підконтрольних об’єктів з метою перевірки дотримання протиепідемічних заходів.