Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Франківщині медики «швидкої» отримали експрес-тести на COVID-19 (ФОТО)

Переглядів: 918

У зв’язку зі значною захворюваністю на Прикарпатті COVID-19, проведення ранньої діагностики допоможе своєчасно виявляти небезпечну недугу та надавати необхідну медичну допомогу.

Про це 7 травня під час отримання 3,5 тисячі одиниць швидких експрес-тестів для лікарів швидкої допомоги від Фонду Ріната Ахметова та ДТЕК розповіла радник голови обласної державної адміністрації Леся Круп’як.

«У нашій області захворюваність на COVID-19 налічує 1055 осіб. Тому важлива допомога кожного. Чимало підприємців відгукнулися на запит очільника Прикарпаття щодо допомоги у цій складній ситуації. Дуже важливо захистити медичних працівників задля того, що вони могли ефективно протидіяти коронавірусній інфекції. Голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів переконаний, що взаємодія влади, бізнесу та громадськості допоможе подолати нам цю пандемію», - розповіла радник голови ОДА.

Йшлося також, що на Прикарпаття спрямована значна допомога за сприяння Офісу Президента України, Уряду та бізнесових структур. Надходять й засоби індивідуального захисту, медикаменти, необхідне медичне обладнання, тест-системи задля того, щоб зупинити розповсюдження цієї небезпечної хвороби.

Своєю чергою, представник ДТЕК в Івано-Франківському обласному штабі по боротьбі з короновірусом Олександр Воронкін зазначив, що для допомоги областям Фонд Ріната Ахметова спрямував 300 мільйонів гривень на придбання медичного обладнання, експрес-тестів та захисту для медиків. 7 травня Івано-Франківському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф були передані експрес-тести, які будуть використані саме для лікарів, які перші стикаються з вірусом.

Схожі матеріали за тегами: Франківщина швидка експрес-тести ковід

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: