Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Франківщині призовну кампанію виконали на 52%

Переглядів: 444

20 травня відбулося чергове засідання Івано-Франківської обласної призовної комісії під головуванням керівника апарату обласної державної адміністрації Віталія Солов’я.

Військовий комісар обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Володимир Ярмошук ознайомив членів комісії з ходом виконання поставленого планового завдання призову на строкову військову службу, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Івано-Франківський центр комплектування та соціальної підтримки.

- Станом на сьогодні відбулося 5 відправок молодого поповнення до війська для проходження строкової служби. За 5 п'ять відправок до Збройних Сил України та інших військових формувань було відправлено 228 чоловік, що становить 52% від планового завдання, – зазначив полковник Ярмошук.

Сьогодні також відбудеться чергова відправка юнаків до Національної гвардії та Державної прикордонної служби України у кількості 23 чоловіка.

Наступна відправка запланована на 27 травня, а остання на 17 червня.

Також на засіданні комісії заслухали представників місцевої влади та військових комісарів Городенківського, Рогатинського, Калуського, Снятинського та Івано-Франківського територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки про хід роботи призовних комісій та можливі проблемні питання.

Нагадаємо, що на строкову службу з області належить призвати 435 придатних за станом здоров’я громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 18 років, та старших осіб, які не досягли 27 років.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття призов

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: