Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Луганщині зник підполковник із Івано-Франківського спецпідрозділу

Переглядів: 1574

Командування Національної гвардії України повідомило про зникнення на Донбасі підполковника Олександра Бойка, пише Збруч.

Згідно з повідомленням Нацгвардії, військовик зник під час виконання бойового завдання в зоні АТО на Луганщині.

"За непідтвердженими даними, офіцер утримується одним із терористичних підрозділів ОРДЛО. Спроби вирішити питання щодо обміну та передачі підполковника Олександра Бойка на сьогодні не призвели до позитивних результатів", – заявили в НПУ.

Штаб антитерористичної операції зазначає, що достеменної інформації про долю Бойка наразі немає.

"Інформація поступає доволі різна. Відомості щодо його перебування в частині російсько-терористичних військ поки що не підтверджується. Керівництво Нацгвардії здійснює вичерпні заходи з метою розшуку військовослужбовця", – сказав на брифінгу у вівторок полковник Олександр Мотузяник, інформує "Українська правда".

Дружина українського військовика Світлана Бойко повідомила про зникнення чоловіка ще 8 червня. З її слів, Олександр зник при загадкових обставинах 3 червня, коли виконував як командир групи бойове завдання на Луганщині.

Зі слів пані Бойко, командування зверталося до неї з проханням не надавати інформації розголосу (напевне, через бажання домовитися про звільнення підполковника). "Кожного раз­у, спілкуючись з його командуванням, ми отримуємо суперечливу і незмістовну інфо­рмацію. Тепер нам “р­екомендують” нікуди не звертатись, а сид­іти й чекати. Час пр­ацює не на нашу кори­сть, можливо йому по­трібна допомога, але він не має можливос­ті і не знає до кого звернутись", – скаржилася жінка на своїй сторінці у Facebook.

З її слів, Олександр Бойко проходив військову службу в Національній гвардії України, в/ч 1241, окремий загін спецпризначення "Вега", м.Івано-Франківськ. Перед тим 10 років прослужив у Хмельницькому у 8-му полку спецпризначення.

Фото з УП

Схожі матеріали за тегами: донбас військові дії зник

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: