Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті - новий директор департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадміністрації

Переглядів: 923

Сьогодні, 29 вересня, голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталій Федорів та керівник апарату ОДА Роман Маланій офіційно представили призначеного директора департаменту охорони здоров'я ОДА Ігоря Дмитренка.

У вітальному слові посадовці побажали новому очільнику ДОЗу плідної праці та високих результатів.

Дмитренка Ігоря Анатолійовича на посаду директора департаменту охорони здоров'я Івано-Франківської обласної державної адміністрації призначено відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації» розпорядженням облдержадміністрації від 28.09.2020 року №279-к тимчасово, на період дії карантину, шляхом укладання контракту про проходження державної служби.

Довідково

Дмитренко І. А.   народився 31 січня 1985 року, громадянин України. Освіта повна вища, закінчив у 2006 році  Івано-Франківський державний медичний університет за спеціальністю "Стоматологія", лікар-стоматолог;  у 2008 році - магістр медицини з фаху ”Стоматологія”.

Також у 2017 році  закінчив Тернопільський національний економічний університет‚ за спеціальністю "Менеджмент організацій і адміністрування", спеціаліст з менеджменту організацій і адміністрування, та за спеціальністю "Право", спеціаліст з права.

У 2013 році Ігорю Дмитренку присуджено науковий ступінь  кандидата медичних наук, у 2015 році – присвоєно вчене звання доцента кафедри ортопедичної стоматології.

Ігор Дмитренко має відповідний досвід роботи. Працював лікарем-інтерном за спеціальністю ”Стоматологія” Долинської центральної районної лікарні, викладачем-стажистом‚ асистентом кафедри ортопедичної стоматології Івано-Франківського державного медичного університету. До цього часу працював доцентом кафедри ортопедичної стоматології Івано-Франківського державного медичного університету та заступником головного лікаря медичного центру ТзОВ ”Альтмед” (м. Івано-Франківськ) за сумісництвом.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття охорона здоров' очільник

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: