Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті 126 осіб вилікувалися від COVID-19, серед них семеро дітей

Переглядів: 1024

Сьогодні, 7 травня, під час чергового онлайн-брифінгу щодо ситуації в області із захворюваністю на COVID-19 перший заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації Марія Савка повідомила, що за минулу добу на Прикарпатті виявлено 18 нових позитивних випадків коронавірусної інфекції.

При цьому інфікованих дітей не виявлено, зафіксовано шість позитивних випадків захворювання у медпрацівників, немає лабораторно підтверджених летальних випадків. Приріст підтверджених випадків із коронавірусною хворобою становить менше 2 відсотків, повідомляє пресслужба ОДА.

Найбільше випадків захворювання зареєстровано в Івано-Франківську, Калуському районі і Калуші, Надвірнянському, Тисменицькому, Галицькому, Рожнятівському районах.

Наразі у відділеннях інтенсивної терапії перебувають 40 осіб, хворих на COVID-19. 13 пацієнтів заходіться на СІПАП-терапії, два пацієнти – на керованому диханні апаратом ШВЛ.

Для надання інтенсивної терапії зараз готові 112 апаратів ШВЛ, але задіяні 15. За словами посадовиці, у середньому у 60-70 пацієнтів із загальної кількості хворих, в яких підтверджено коронавірусну інфекцію, в подальшому розвивається пневмонія. До 30 відсотків осіб з позитивними результатами ПЛР-досліджень перебувають на самоізоляції під наглядом сімейних лікарів.

У той же час, повідомила Марія Савка, одужали ще 22 пацієнти із COVID-19, і загальна кількість тих, хто подолав коронавірусну хворобу, становить 126 осіб, з яких 60 – медичні працівники і семеро дітей.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття ковід одужання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: