Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті другу добу шукають чоловіка, який затонув, врятувавши трьох дітей

Переглядів: 1053

До рятувальників області 13 червня надійшло повідомлення про те, що в р. Дністер поблизу с. Михальче Городенківського р-ну втопився  31-річний житель Івано-Франківська.

Як уже повідомляло «Калуш ФМ», 31-річний франківець кинувся у воду рятувати трьох дітей і потонув. Дві сім'ї з Івано-Франківська поїхали на відпочинок у Михальче. Там на березі річки розклали палатки. Поки вони відпочивали, троє десятирічних дітей купалися у воді. Чоловік побачив, що дітей затягує вода і кинувся рятувати. У воді він направив дітей до берега і передав жінці, а сам, пірнувши під воду, більше не виплив.

Пошуки, які розпочалися 13-го червня, тривали і 14-го. До проведення пошукових робіт направили 4 чоловік, 1 одиницю техніки, 1 човен відділення водолазно-рятувальних робіт в області та додатково 2 водолази Івано-Франківської РВС.

Станом на 21.00 14 червня водолази обстежили 2600 квадратних метрів дна річки в місці утоплення особи, зокрема, від дитячого табору “Перлина Прикарпаття”, що розташований в с. Михальче, до с. Устечко по течії.

Станом на 21.00 пошукові роботи призупинили. Чоловіка не знайшли.

Зранку 15 червня пошукові роботи будуть продовжені. До пошуків залучать ще один човен.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття Дністер чоловік затонув

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: