Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті двоє п’яних молодиків побили поліцейського під час несення служби на ДВК

Переглядів: 715

Інцидент трапився 21 липня близько 23.30 у с. Акрешори Косівського району біля однієї з дільничних виборчих комісій.

За попередньою інформацією, старший лейтенант поліції, 1978 р. н., зробив зауваження невідомим чоловікам, які у нічний час знаходились біля виборчої дільниці, порушували громадський порядок, вживали нецензурну лайку. У чоловіків були помітні явні ознаки алкогольного сп’яніння. На зауваження працівника поліції, який ніс службу по охороні громадського порядку під час проведення виборів народних депутатів України, припинити протиправні дії не відреагували, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

У відповідь чоловіки напали на поліцейського, спричинивши йому тілесні ушкодження. Постраждалого госпіталізували у місцеву лікарню з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійні садна обличчя, забій м’яких тканин поперекової ділянки.

Нападниками виявились 19- і 20-річний жителі с. Акрешори. Правоохоронці затримали зловмисників в порядку ст. 208 КПК України.

За фактор внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 345 та ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проводиться слідство.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття поліцейський ДВК молодики побиття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: