Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті горіли тонни сіна, магазин і автівки

Переглядів: 854

Минулої доби в Івано-Франківській області виникло сім пожеж.

Про це повідомляє Управління ДСНС в Івано-Франківській області.

7 серпня об 11:18 в селищі Перегінське Рожнятівського району виникла пожежа в літній кухні. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку.

Цього ж дня також горіла будівля недіючого магазину в селі Старий Мізунь Долинського району та господарський комплекс в селі Фитьків Надвірнянського району. Вогонь тут знищив покриття комплексу, 4 тонни сіна, 1 тонну зерна та пошкодив перекриття.

О 20:12 в місті Долина на проспекті Незалежності горів легковий автомобіль ВАЗ.  Постраждало моторне відділення автомобіля.

Причина виникнення цих пожеж наразі встановлюються.

Окрім того, о 20:52 в Івано-Франківську на вулиці Надрічна горіло сміття в недіючому житловому будинку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Дві пожежі також трапилися вже вночі.

Так, о 01:06  в Івано-Франківську на вулиці Петлюри сталася пожежа легкового автомобіля «Мерседес», в якому вогонь пошкодив моторне відділення. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

 А о 05:41 в Калуші на вулиці Грушевського горіло сміття в сміттєвих баках. Причиною цього загорання, ймовірно, стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Схожі матеріали за тегами: Прикапаття пожежі

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: