Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті грабіжник зв’язав 96-річну пенсіонерку кабелем від радіо і вимагав гроші

Переглядів: 1002

За тисячу гривень літня жінка випросила собі життя у нічного грабіжника, котрий близько 2 години ночі 7 липня проник до її помешкання, що в одному із сіл Богородчанського району. Зв'язавши її кабелем від радіо, вимагав віддати усі грошові заощадження.

Невідомий, вийнявши скляну шибку в дверях, відчинив защіпку і проник до будинку самотньої пенсіонерки, повідомляє сектор комунікації поліції області.

Про подію до поліції близько 6 години повідомив сусід, який опікується пенсіонеркою. Працівники поліції, виїхавши на місце, провели відповідні заходи та встановили причетність до злочину місцевого 68-річного мешканця.

Мотивом вчинку, як пояснив зловмисник, було заволодіння коштами старенької, яка, як сподівався, зберігає їх вдома, заощадивши немало на "чорний" день. Проте, як виявилося, потерпіла повідомила нічному гостю, що гроші віддала сусідові. Обшукавши у хаті кожний закуток і не знайшовши "скарбу", взяв гаманець з 1000 гривень, які бабуся добровільно йому віддала і просила не забирати їй життя, бо й так недовго їй залишилося.

Щодо особи зловмисника, то чоловік нажив собі недоброї слави серед людей частенько прикладаючись до чарки.

На крадені гроші він вранці накупив випивки та харчів і пішов на місцевий ставок відпочивати, де його й викрили правоохоронці. У вчиненому зловмисник зізнався.

Його дії кваліфіковано як вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.286 (грабіж) Кримінального кодексу України. За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття пенсіонерка грабіжник гроші

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: