Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті на хабарі викрили військовослужбовця (ФОТО)

Переглядів: 478

На Прикарпатті поліція викрила у хабарництві військовослужбовця одного з відділень військового обліку територіального центру комплектування. Неправомірну вигоду старший солдат вимагав від коломиянина.

За 11 200 гривень чоловік обіцяв допомогти уникнути призову на строкову військову службу, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області  у співпраці зі слідчими слідчого управління обласної поліції за процесуального керівництва Івано-Франківської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері викрили військовослужбовця  при отриманні неправомірної вигоди.

Грошові кошти – вилучено.

За даним фактом слідчими розпочато кримінальне провадження  за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

За скоєне зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття військовослужбовець хабар

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: