Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті посадовця та підрядника підозрюють у привласненні бюджетних коштів при реконструкції лікарні

Переглядів: 372

На Прикарпатті підозрюють підрядника та посадову особу у заволодінні 230 тисячами гривень під час реконструкції приміщення Бурштинської лікарні.

Про це інформує Фіртка з посиланням на обласну прокуратуру.

За процесуального керівництва Івано-Франківської місцевої прокуратури особі, відповідальній за здійснення технічного нагляду, повідомлено про підозру у розтраті бюджетних коштів та службовому підробленні, а директору підрядного підприємства – у заволодінні бюджетними коштами та службовому підробленні (ч. 3 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Встановлено, що в липні 2020 року Управління капітального будівництва в Івано-Франківській області уклало з підрядником договір про виконання робіт з реконструкції приміщення КНП «Бурштинська центральна міська лікарня».

Надалі директор підрядної організації склав та видав акти, у яких відобразив роботи, що не були фактично виконані, а посадовець управління, відповідальний за здійснення технічного нагляду, підписав указані документи, підтвердивши їх правдивість. Внаслідок цього на рахунок підрядника безпідставно перераховано понад 230 тис грн за нібито виконані роботи.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: