Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті санаторно-курортне оздоровлення забезпечили для 191 постраждалого учасника Революції Гідності та АТО

Переглядів: 870

12 листопада у департаменті соціальної політики ОДА відбулася скайп-нарада щодо стану виконання бюджетної програми «Заходи із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, забезпечення санаторно-курортним лікуванням постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях».

У нараді взяли участь спеціалісти структурних підрозділів з питань соціального захисту населення райдержадміністрацій та виконкомів міських рад міст обласного значення, які відповідають за згадані напрями роботи, повідомляє пресслужба ОДА.

Були обговорені питання щодо стану виконання бюджетної програми за напрямами «Забезпечення санаторно-курортним лікуванням постраждалих учасників Революції Гідності та учасників АТО/ООС» та «Здійснення заходів з соціальної та професійної адаптації постраждалих учасників Революції Гідності та учасників АТО/ООС».

Слід додати, що з метою ефективного виконання бюджетної програми департамент соціальної політики ОДА проводить щотижневий моніторинг. Так, за оперативними даними станом на 7 листопада цього року укладено договори для забезпечення санаторно-курортним лікуванням 191 постраждалого учасника Революції Гідності, учасника антитерористичної операції та особи, яка здійснювала заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, на загальну суму 1 660,3 тис. грн, що складає 88 % від бюджетних асигнувань на рік.

Для отримання послуг з психологічної реабілітації укладено 43 тристоронні договори на суму 464,2 тис. грн, що становить 99 % від бюджетних призначень. Задля соціальної та професійної адаптації укладено 43 договори на професійне навчання 93 осіб загальною вартістю 548,4 тис. грн. (90 % від бюджетних асигнувань на рік).

За підсумками наради департамент ОДА доручив структурним підрозділам з питань соціального захисту населення райдержадміністрацій та виконкомів міських рад міст обласного значення укласти до кінця року договори на санаторно-курортне лікування та соціальну і професійну адаптацію постраждалих учасників Революції Гідності та учасників АТО/ООС на всю суму бюджетних призначень.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: