Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті судитимуть групу осіб, яка заволоділа коштами екологічного фонду

Переглядів: 376

Двоє приватних підприємців зазначили неправдиві відомості в офіційних документах щодо виконання робіт із захисту від підтоплення та затоплення на території однієї із сільрад на Прикарпатті.

На Прикарпатті судитимуть групу осіб через заволодіння коштами екологічного фонду. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генпрокурора, пише «Судово-юридична газета».

Так, до суду скеровано обвинувальний акт стосовно групи осіб за фактами заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем, легалізації майна, одержаного злочинним шляхом, підроблення та використання завідомо підроблених документів, службового підроблення.

За даними слідства, двоє приватних підприємців, за попередньою змовою із головою сільради, залучивши посередника – свою знайому, зазначили неправдиві відомості в офіційних документах щодо виконання робіт із захисту від підтоплення та затоплення на території однієї із сільрад на Прикарпатті. А інженер технічного нагляду безпідставно прийняв роботи, які фактично виконані не були, підписавши документи, які стали підставою для їх оплати.

У такий спосіб обвинувачені заволоділи бюджетними коштами в сумі понад пів мільйона гривень. У подальшому підприємці легалізували кошти шляхом проведення фінансових операцій.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття екологічні кошти заволодіння

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: