Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті судитимуть сутенерів – чоловіка і двох жінок

Переглядів: 964

Слідчі Слідчого управлінням ГУНП в Івано-Франківській області за процесуального керівництва прокуратури області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно трьох жителів Івано-Франківська, які в складі організованої групи займалися сутенерством на території Прикарпаття.

У ході досудового розслідування за ч. 2 ст. 189 (Вимагання), ч. 2 ст. 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво), ч. 3 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією), ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 1, 2 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України правоохоронці встановили, що з  2018 та впродовж  2019 років організована група до складу, якої входило двоє жінок та чоловік, жителі обласного центру, займались сутенерством на території області. Систематично втягували в проституцію осіб жіночої статі, організовували та контролювали їх діяльність з надання послуг сексуального характеру, отримували та розприділяли прибутки, орендували житло для проживання жінок, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

 Наразі учасників злочинного угрупування затримано. Судом обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з визначенням застави. За скоєння вищевказаних злочинів підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років із конфіскацією майна.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття сутенери суд

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: