Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті таксист побив і пограбував клієнтку (ФОТО)

Переглядів: 1393

Таксист-гріжник, якого оперативно затримали, виявився раніше судимим за спричинення тяжких тілесних ушкоджень та незаконне заволодіння транспортним засобом.

1 серпня до поліції надійшло повідомлення від 28-річної жительки обласного центру про те, що водій таксі, якого жінка викликала для поїздки у Коломию, проїжджаючи територією Тисменицького району, побив її та пограбував, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Правоохоронці оперативно розшукали автомобіль та водія. Ним виявився 46-річний уродженець Тисменицького району, який вже був судимий за спричинення тяжких тілесних ушкоджень та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Під час огляду автомобіля виявили планшет, мобільний телефон та золотий ланцюжок потерпілої. Також правоохоронці знайшли у полі сумку з особистими речами пасажирки, яку викинув зловмисник.

Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України та обрання судом міри запобіжного заходу.

За такі дії йому загрожує ув'язнення від чотирьох до шести років.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття таксист грабіж клієнтка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: