Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті затримали гастролерів, які представляючись соц- чи медпрацівниками, обкрадали пенсіонерів (ФОТО)

Переглядів: 806

Співробітники управління карного розшуку у співпраці з оперативними працівниками Івано-Франківського відділу поліції затримали підозрюваних після скоєння чергового злочину. Під приводом надання соціальних та медичних послуг зловмисники входили у довіру до пенсіонерів та викрадали грошові кошти та майно.

Так, до Івано-Франківського відділу поліції надійшло кілька звернень від мешканців міста про те, що особи ромської національності обманули та обікрали їх, повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисники відшукували самотніх людей похилого віку та, представляючись соцпрацівниками або медпрацівниками, під приводом надання допомоги проникали до помешкань та скоювали крадіжки грошових коштів і золотих виробів.

10 квітня працівники поліції затримали підозрюваних по «гарячих слідах» після вчинення чергової крадіжки в Івано-Франківську. Зловмисниками виявились мешканці Закарпатської області віком 30, 39 та 54 років. Дані громадяни підозрюються у скоєнні інших крадіжок на території Івано-Франківської та сусідніх областей. Правоохоронці вилучили крадені грошові кошти.

На даний час розпочато кримінальне провадження за ст. ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: