Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті затримали наркодилера (ФОТО)

Переглядів: 885

Поліцейські викрили та затримали франківця, який займався реалізацією наркотичних засобів та психотропних речовин на території області.

Слідчі слідчого управління обласного управління поліції спільно з працівниками Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, управління протидії наркозлочинності в області, кінологами за процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської області провели обшуки у мешканця обласного центру, який займався незаконними діями пов’язаними з наркотичними засобами та психотропними речовинами на території області, повідомляє поліція області.

Під час санкціонованих обшуків за місцями фактичних проживань 40-річного франківця оперативники виявили і вилучили скляну трилітрову банку з сумішшю, схожою на марихуану, близько десятка фольгових згортків із порошком, схожим на амфетамін, пристрої для вживання наркотичних засобів, мобільні телефони та інші речі.

Крім того, в одному із приміщень правоохоронці виявили близько двох десятків велосипедів невідомого походження та комплектуючі до них. Ймовірно, всі речі здобуто злочинним шляхом.

Слідчі також перевіряють чоловіка на причетність до скоєння ряду крадіжок на території області.

Правоохоронці все вилучили та направили та низку необхідних експертиз.

На даний час правопорушника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення йому підозри за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 6-ти до 10-ти років.

Невдовзі суд обере чоловіку запобіжний захід. Тривають подальші слідчі дії з метою встановлення та притягнення інших учасників злочинного діяння до кримінальної відповідальності.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття наркодилер затримання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: