Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті затримали злочинну групу, яка займалася угонами автівок і підпалами майна (ФОТО)

Переглядів: 929

Оперативники Управління карного розшуку спільно з працівниками Слідчого управління та спецпідрозділу «КОРД» ГУНП в області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури затримали злочинну групу у складі чотирьох осіб, яка протягом 2017-2018 років займалися скоєнням тяжких та особливо тяжких злочинів на території Надвірнянського району.

Затриманих підозрюють у скоєнні підпалів автотранспорту та нерухомого майна, незаконних заволодінь транспортними засобами, кваліфікованих крадіжках майна з проникненням у приміщення торгових закладів, будинків і гаражів громадян, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання фігурантів і виявили та вилучили вогнепальну зброю, викрадені речі, зокрема транспортні засоби,знаряддя скоєння злочинів.

Затриманим оголошено про підозру у скоєнні вказаних злочинів, вони затримані та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Крім того, правоохоронці перевіряють затриманих осіб на причетність до вчинення інших злочинів на території району та області, в тому числі – із застосуванням вогнепальної зброї.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття злочинна група затримання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: