Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На строкову військову службу призвуть 415 прикарпатців

Переглядів: 718

2 жовтня під головуванням заступника голови облдержадміністрації Василя Івасика відбулося засідання обласної призовної комісії. Призовні комісії всіх рівнів працюватимуть з 1 жовтня по 31 грудня 2020 року. Відправки команд молодого поповнення розпочнуться у першій декаді жовтня 2020 року.

Військовий комісар обласного військового комісаріату полковник Володимир Ярмошук ознайомив членів комісії з проблемними питаннями та шляхами їх вирішення, акцентувавши увагу на дотриманні заходів карантину, повідомляє пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Попередньо намічено провести урочисті проводи призовників з обласного збірного пункту 8 жовтня.

З Івано-Франківської області для проходження строкової військової служби восени 2020 року буде направлено 415 призовників, з них:

у Збройні сили України –240 чол.;

у інші військові формування України – 175 чол., в тому числі:

- Національну гвардію України – 145 чол.;

- Державну прикордонну службу України – 10 чол.;

- Державну спеціальну службу транспорту –20 чол.

З метою накопичення підготовленого військово-навченого ресурсу, відправлення молодого поповнення для комплектування ЗС України здійснюється виключно через навчальні центри для отримання ними дефіцитних військово-облікових спеціальностей.

Традиційно, призовники призвані з області, будуть направленні для здобуття військової спеціальності на 2-3 місяці в навчальні центри, після чого будуть розподілені у військові частини для подальшого проходження військової служби.

Голова комісії зауважив, що плани призову на строкову військову службу областю завжди виконувались та наголосив, що призовники не будуть залучатися до виконання завдань в зоні проведення ООС, а призов громадян України віком 18-19 років проводитиметься за їхнім бажанням (за письмовою заявою).

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття призов

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: