Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Верховинщині вночі в річку впало авто. Триває рятувальна операція

Переглядів: 1060

На Верховинщині вночі тривала рятувальна операція із порятунку автомобіля, який злетів у гірську річку. Поліція, надзвичайники та водолази шукали потерпілих, які могли перебувати в авто.

22 червня о 00:12 до Оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що посеред річки Білий Черемош в селі Яблуниця Верховинського району знаходиться легковий автомобіль, повідомляє управління ДСНС України в Івано-франківській області.

 За словами місцевих жителів невідомий голос просить про допомогу. За попередньою інформацією, автомобіль, рухаючись по місцевій дорозі зі сторони села Гринява в село Яблуниця, з'їхав в русло річки Білий Черемош.

О 00:15 до місця події направили відділення Державної пожежно-рятувальної частини №12 смт Верховина та мобільну оперативну групу Верховинського РВ Управління ДСНС в області у складі 5 чоловік на 1 одиниці техніки.

О 00:32 направили рятувальників Верховинського пошуково-рятувального відділення у складі 7 чоловік на 1 одиниці техніки.

По прибуттю до місця події було встановлено, що автомобіль частково проглядається з води, потерпілих за зовнішніми ознаками не виявлено. Відстань від берега орієнтовно 12-15 м. Рівень води орієнтовно 2 м, поступово спадає.

О 02:14 до місця події направили водолазно-рятувальне відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області у складі 7 чоловік на 2 одиницях техніки.

Станом на 03:00 рятувальники проводять обстеження прибережної зони річки Білий Черемош. Працює слідчо-оперативна група поліції.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: