Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На війні з російським окупантом загинув калушанин Григорій Мисюга

Переглядів: 475

Калуська громада понесла безцінну втрату на фронті! За Україну своє життя віддав хоробрий воїн та справжній патріот, калушанин, молодший сержант Григорій Тарасович Мисюга.

Він був командиром відділення – командиром машини мотопіхотного відділення мотопіхотного батальйону, загинув 25 липня на Донеччині під час стрілецького бою, мужньо та безстрашно захищаючи український народ, свою рідну землю, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Калуську міську раду.

Досвідчений боєць, який пройшов пекельні бої в АТО в районах Попасної, Бахмута. Кримського, Новоолександрівки та ін. На війну з московським ворогом Григорій пішов у перший же день повномасштабного вторгнення.
Воїн з позивним «Грифон» був надзвичайно мудрий та хоробрий у бою. Тактик та стратег. Жодного зайвого руху та паніки. Завжди ділився досвідом з молодшими. «Кожен день треба починати з позитивних емоцій, – говорив командир, – працюємо злагоджено та виходимо живими. Вчасно змінюємо позиції. Не варто припускати й думки, що цей день може бути останнім…».
І цей день не буде крайнім! Герой Григорій Мисюга житиме вічно у наших серцях та думках! Дякуємо за мужність та самопожертву!
Уся громада у глибокій скорботі за загиблим Героєм разом з родиною! Щирі співчуття дружині, доньці, друзям, побратимам.
Світла пам’ять бійцю Григорію Мисюзі!
Вічна слава Герою України!
Герої не вмирають!

Про час і місце зустрічі загиблого, його поховання обіцяють повідомити згодом.

Схожі матеріали за тегами: Калуш Григорій Мисюга загибель війна

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: