Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На злочин у шкарпетках: у Франківську патрульні затримали нічного грабіжника (ФОТО)

Переглядів: 1098

Під час нічного несення служби піший патруль поліцейських виявив на світанку, близько 4 години, на лавці біля будинку по вулиці Коновальця в обласному центрі невідомого громадянина. Поки з’ясовували причину його перебування в цьому місці, почули шум у під’їзді будинку.

Звідти вибіг молодий чоловік з електроінструментом у руках, а з вікна пролунали крики: «Хто був у моїй хаті?». Побачивши поліцейських, зловмисник викинув електроінструмент та почав втікати. Патрульні наздогнали його та викликали слідчо-оперативну групу, повідомляє сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області.

Виявилося, що зловмисник по трубі виліз на другий поверх багатоповерхівки та через відчинене вікно проник до квартири. Наробивши шуму, злодій розбудив господаря, проте встиг прихопити із собою електроінструмент та, відчинивши двері, намагався втекти. Але потрапив прямо до рук поліцейських, котрі були під під’їздом та спілкувалися із його можливим спільником, який сидів на лавці.

Cлідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу. Встановлюється і причетність до злочину спільника.

Нічним «гостем» виявився раніше судимий за майнові злочини 36-річний франківець. Йому за грабіж загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досвідчений крадій на руки одягнув рукавички, а на взуття - шкарпетки, щоб «не наслідити».

Інший, 26-річний зловмисник, зі знаряддями для відкривання віконних та дверних замків сидів на лавці.

Правоохоронці вилучили у зловмисників речові докази, зокрема, електродриль, рукавиці, різні інструменти.

 

Схожі матеріали за тегами: Франківськ грабіжник патрульні

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: