Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Напав з ножем. Поліція затримали 15-річного прикарпатця, який підозрюється у вбивстві родичів

Переглядів: 731

За даними фактами поліцейські Прикарпаття відкрили кримінальні провадження та неподалік місця події затримали підозрюваного, який сам зателефонував до поліції і зізнався у вчиненні злочину. Ним виявився 15-річний мешканець села Бабче Богородчанського району, внук загиблого та потерпілої.

1 вересня близько 4-ї години ночі до Богородчанського відділення поліції зателефонував хлопець, який повідомив про вбивство родичів, повідомляє поліція Івано-Франківської області.

На місце події негайно виїхало керівництво Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області, слідчо-оперативна група та експерти. В ході слідчих дій та встановленні обставин події,  правоохоронці з’ясували, що до смерті пенсіонера та замаху на вбивство літньої жінки причетний їхній 15-річний внук. Юнак уночі з ножем напав на рідних, коли вони спали. Від отриманих численних ножових поранень 73-річний чоловік загинув на місці події, а 69-річну жінку з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.

Молодик своєї провини не заперечував, чому скоїв злочин – не може пояснити. Його затримали неподалік місця події. В траві біля будинку поліцейські знайшли знаряддя вбивства — ніж зі слідами крові.

Правоохоронці розпочали кримінальні провадження за ч. 2 Ст. 15, ч. 1 Ст.115 (замах на вбивство), а також ч.2 Ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Юнака затримали у порядку ст. 208 КПК України. Проводиться слідство.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття неповнолітній вбивство родичі

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: